Bioklimatische pergola

Geniet met een lamellendak als overkapping

Wil je een unieke en flexibele buitenruimte creëren in je tuin of op je terras? Dan bieden wij dé oplossing in de vorm van de bioklimatische pergola. Deze innovatieve en exclusieve terrasoverkapping beschermt het hele jaar door tegen weer en wind en is uitgevoerd met natuurlijke ventilatie voor een optimaal klimaat.

Het minimalistische design is niet alleen uitermate effectief, maar zorgt ervoor dat je in stijl kunt genieten van het buitenleven.

Waarom kiezen voor een bioklimatische pergola?

Met een lamellen terrasoverkapping kun je spelen met zon en schaduw. Dankzij de elektrisch verstelbare lamellen heb je alle vrijheid om lichtinval en de temperatuur op je terras te bepalen. Bovendien zorgen de lamellen voor natuurlijke ventilatie om de koelte onder je terras te bewaren. Als de lamellen in een gekantelde stand staan, weer je de zon, maar kan de warmte onder de overkapping ontsnappen.

Ook in de jaargetijden waar het zonnetje niet zo veel schijnt, kun je heerlijk genieten van het buitenleven met onze bioklimatische pergola. Dankzij het waterdichte systeem en alle accessoires zoals heaters , bluetooth geluidssysteem, ledverlichting, glazenwanden, aluminium shutters etc. ben je verzekerd van een extra ruimte waar je ook tijdens koude dagen van kunt genieten.

Hoge kwaliteit en comfort

Door het open karakter van de bioklimatische pergola profiteer je zowel van de vrijheid van de buitenlucht als van voldoende privacy. Het is een geweldige manier om het hele jaar door te genieten van de buitenlucht. De temperatuur wordt op een natuurlijke manier gereguleerd. Daarnaast beschermt hij uitstekend tegen regen, wind, sneeuw en straling van de zon.

Diverse variatiemogelijkheden

Dankzij de mogelijkheid om de lamellendaken te koppelen, kun je iedere ruimte die je wilt overkappen bereiken. Door de eenvoudige constructie heb je geen grote verbouwing nodig om een extra ruimte te creëren en is de terrasoverkapping binnen enkele dagen door onze vakmensen gerealiseerd.

Dé ideale oplossing voor hotel, restaurant- en bar eigenaren die het hele jaar door gebruik willen maken van hun terras, waarmee ze meer omzet kunnen genereren en niet meer afhankelijk zijn van het weer.

Neem contact op

De mogelijkheden zijn eindeloos en soms ook overweldigend. Wij van de Louvrespecialist gaan graag samen met jou op zoek naar de perfecte oplossing die het beste bij jouw woonwensen past.

Kom gezellig bij ons langs in de showroom en onder het genot van een kopje koffie kunnen we al je wensen en ideeën bespreken. Voor meer informatie of advies op maat kun je ons altijd bellen of mailen om een afspraak te maken.

Voor meer informatie, zie hieronder de uitgebreide brochure.

Catalogus bioklimatische pergola

Soort:

  • Aluminium

Technische Eigenschappen:

  • Maximale breedte 4.200 mm
  • Maximale lengte 6.200 mm
  • Maximale breedte duplex 7.000 mm
  • Maximale lengte duplex 6.000 mm
  • Maximale hoogte 3.000 mm
  • Windsnelheid: EN 13659 klasse 6
  • Regenbelasting: 108l-m²/h
  • Sneeuwbelasting: EN 1999 Eurocode 9, 100kg/m²

 

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

Adviesgesprek aanvragen ›

Of

Vraag een offerte aan en ontdek de mogelijkheden

Offerte aanvragen ›