Markiezen

Stijlvolle markiezen

Je woning een prachtige luxe en nostalgische uitstraling geven? Dat doe je met de markiezen van De Louvre Specialist. De prachtige buitenzonwering is op heel veel manieren toe te passen. Of dat het nu een klassieke woning of een modern pand is, markiezen staan prachtig aan vrijwel iedere gevel. Ben je benieuwd geworden naar de verschillende mogelijkheden die wij aanbieden? Kom dan langs in onze showroom in Sleeuwijk. Maak een afspraak of bezoek ons tijdens onze openingstijden.

De voordelen van markiezen

De markies n is een type buitenzonwering dat veel verschillende voordelen met zich meebrengt. Een van de grootste voordelen is dat het je woning of pand niet alleen van de boven- en voorkant beschermt tegen de felle zon, maar ook aan de zijkant. Markiezen zijn namelijk uitgevoerd met twee luifels aan beide zijden. Dit maakt het tot een zeer effectieve vorm van zonwering. 

Heb je openslaande ramen? Dan zijn markiezen ook zeer geschikt. Door de vorm heb je nog steeds de mogelijkheid om je ramen open te zetten. Tot slot zijn markiezen uiteraard ook prachtig en stijlvol om te zien. Ze geven direct een elegante uitstraling aan je woning of pand.

Stel je markies samen

Zijn markiezen de perfect buitenzonwering voor jouw woning of pand? Kom dan langs bij onze showroom in Sleeuwijk en stel je markies naar eigen wens samen. In ons aanbod vind je de hoge kwaliteit producten van het Spaanse merk Saxun. Je hebt onder andere de keuze uit verschillende soorten materialen en afwerkingen. Samen met een van onze specialisten ga je op zoek naar een samenstelling die aansluit bij jouw wensen en woning.

Neem contact op

Heb je samen met onze specialist de gewenste markiezen uitgezocht? Dan maken we een afspraak om de zonwering op locatie in te meten. Nadat alles volledig op maat is gemaakt, zorgen wij ook voor de nauwkeurige installatie. Zo realiseren we een geweldig resultaat waar je nog jarenlang plezier van hebt.  Voor meer informatie over onze markiezen op maat neem je contact met ons op. Bel of mail ons en vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Voor meer informatie, zie hieronder de brochure.

Catalogus Lutecia

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

Adviesgesprek aanvragen ›

Of

Vraag een offerte aan en ontdek de mogelijkheden

Offerte aanvragen ›